Supermetoderna i media

iNSLAG I tv4 nYHETSMORGON

Coronasmittan ökar mest bland ungdomar och igår 18 november öppnade regeringen för att gymnasieskolor återigen kan gå tillbaka till distansundervisning. Detta oroar många elever och föräldrar som tyckte att vårens hemmastudier var en tuff utmaning. Hur gör man för att lyckas med distanspluggandet? Maria Sundén Jelmini är Journalist och ligger bakom boken ”Supermetoderna – Forskarnas fem bästa strategier för att lyckas i skolan”.

Inslag i TV4s Nyhetsmorgon

Forskning visar att det finns en rad effektiva metoder, ganska enkla dessutom, som kan hjälpa oss och göra pluggandet mer effektivt – både inför provet och för att minnas den nya kunskapen längre. Om det här har journalisten Maria Sundén Jelmini skrivit en ny bok: ”Supermetoderna. Forskarnas 5 bästa strategier för att lyckas i skolan”.

Inslag i TV4 - Julklappsböcker till hela familjen

Julklappsböcker till hela familjen!

Vad är väl mer klassiskt att ge bort i jul än en bra bok. Michael Dahlen, professor i ekonomi och författaren Josefine Sundström tipsar om sina bästa hårda paket i TV4s nyhetsmorgon. Sex minuter in i klippet.

Läs mer om boken i Svenska Dagbladet

”Supermetoderna”

Forskare har identifierat fem metoder som kan hjälpa våra barn att lära sig mer och minnas bättre. I boken ”Supermetoderna” (Natur & Kultur, 2019) guidar SvD-journalisten Maria Sundén Jelmini till bevisat effektiva strategier för att lyckas i skolan.

lyssna på en del av inslaget i P4 Sörmland

SR Sörmland.
Foto: Åsa Ekström, SR Sörmland.

Så får du ditt barn att lyckas i skolan

I en ny bok lyfter vetenskapsjournalisten Maria Sundén Jelmini fram de mest framgångsrika metoderna för att plugga effektivt.

Läs ett utdrag ur boken i moderna psykologi

Modern Psykologi 10/2019 kom ut 4 december 2019:
Pappersutgåva | För skärm (Google play) | För skärm (Itunes)

Modern Psykologi